Spring til indhold
Hjem » Lokale Netaviser

Lokale Netaviser

Nord Media ApS er en medievirksomhed som arbejder ud fra tre fronter ( Netavis – Håndværkere – Behandlere)

Når vi opstarter vores koncept i en kommune, er det første borgene ser vores lokale netavis. Men før det sker foreligger der et meget stort planlægnings arbejde. Vores arbejdsproces er meget nøje planlagt. Det gælder om at komme ud til alle organisationer som kunne være interesseret i at samarbejde med netavisen.

Kommunens presseafdeling er som regel det første vi besøger. Det er vigtigt for os at indgå et seriøst samarbejde med kommunen om levering af nyheder til netavisen. Kommunale nyheder er som regel vigtige information, som alle kommunes borgere bør have adgang til.

Herefter besøger vi forskellige enheder i kommune som er relevante for os. Vi kontakter også de lokale handelsstandsforeninger som findes i de enkelte byer og organisationer for erhvervslivet. Her gør vi opmærksom på de samarbejdsmuligheder der forligger.

Artiklerne på den lokale netavis skal primært komme fra de lokal borgere. Vi kontakter borgere som kunne være interesseret i at fremsende artikler til den lokale netavisen. Eks. det kunne være en person fra den lokale fodboldklub som gerne ville skrive om weekendens kamp eller en politiker som har nye spændende oplysninger til borgene. Vi kontakter alle presseansvarlige inden for erhverv, sport, politik, kultur m.fl. Disse presseansvarlige personer kan enten sende artikler til os, men nogle vil få deres eget login til netavisen, så de kan skrive direkte på netavisen.

Har du selv en lille journalist i maven er du meget velkommen til at kontakte os.