Spring til indhold
Hjem » Din Lokale Behandler

Din Lokale Behandler

Kommunens lokale behandlere får nu en helt ny mulighed for at blive markedsført i deres egen kommune. På alle vores lokale netaviser ligger der en banner som peger direkte ind på den lokale behandlerhjemmeside. Placeringen af denne banner er nøje udvalgt og ligger samme sted på alle netaviser.

Du finder kun behandlere som er CVR registreret i samme kommune på den lokale netavis. Det er godt for miljøet og CO2 udledningen at borgene ikke skal køre langt for at besøge sin lokale behandler.

Vores behandlerhjemmeside i Helsingør kommune er allerede godt besøgt. Hvis du ønsker at se hvordan en aktiv behandlerhjemmeside ser ud kan du klikke her.

På den lokale hjemmeside har du flere muligheder. Alle behandler har mulighed for at skrive en artikel om deres virksomhed på forsiden af den lokale behandlerhjemmeside. Denne artikel søge optimere vi i forhold til Google. Denne artikel skaber også tryghed for kunderne da de får et bedre indblik i virksomheden. På hjemmesiden kan man søge efter lokale behandlere flere steder. Den lokale behandler får også en profil på hjemmesiden som nærmeste ligner en hel hjemmeside. Når du opretter en profil hos os bliver du en del af et effektivt lokal team.

Hvad gør Nord Media for de lokale behandlere.

Dine fordele:

Du får en profil som er designet som en hjemmeside hvor dine nye kunder kan finde dig.

Du får mulighed for at skrive artikler på forsiden som præsenterer din virksomhed.

Du får mulighed for at skrive artikler om nye tiltag på forsiden som kan uploades på de sociale medier.

Du finder uddannelser og kurser på vores søster hjemmeside: uddannelse.dinlokalebehandler.dk

Vi markedsfører hjemmesiden til kommuner, virksomheder og borgere.

Vi vil gerne have alle med i dette koncept derfor har vi valgt at prisen skal være lav.